Kezdőlap  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ebben a rovatunkban lehetőséget biztosítunk mindenki számára, hogy kifejtse véleményét a természetvédelemről, annak fény- és árnyoldalairól, a természet értékeit veszélyeztető emberi magatartásról, s a témát érintő minden olyan kérdésről, melyet Ön fontosnak tart. Beszámolhat élményeiről, s megoszthatja velünk saját természetvédelmi munkája során szerzett tapasztalatait. Várjuk az egyesületi-alapítványi munkánkkal kapcsolatos olyan jobbító szándékú kritikai észrevételeit is, melyek hatékonyabbá tehetik működésünket és növelhetik programjaink eredményességét.

Az Ön által megírt szöveget nem moderáljuk, az a feliratkozást követően az eredeti módon kerül képernyőre. Erre való tekintettel kérjük, hogy tartsa be az elektronikus kommunikáció írott és íratlan szabályait. Mondandójának minden esetben válasszon rövid, tömör címet! Kritikai észrevételeit tényekre és ne bizonyíthatatlan állításokra alapozva fogalmazza meg! Tartsa szem előtt, hogy véleményének nem megfelelő stílusban történő közlésével saját magát is minősíti! Ha úgy ítéljük meg, hogy hangvétele sérti a tisztességes kommunikáció alapelveit, akkor töröljük levelét, s a továbbiakban nem tesszük lehetővé, hogy a Csiripelőben írásai megjelenjenek. Ez történik akkor is, ha Ön politikai tartalmú megnyilatkozásokat tesz, függetlenül politikai meggyőződésétől.

A rovatban közölt cikkek 3-6 hónapon keresztül lesznek olvashatóak, attól függően, hogy mekkora mennyiségű anyag érkezik be. Ezt követően külön értesítés nélkül töröljük a levelet, helyet adva az új észrevételeknek.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Csiripelő nem levelezőlista. Az itt megfogalmazott észrevételekre, felvetésekre, ha azt szükségesnek látjuk, magánlevélben válaszolunk. Számíthat arra is, hogy a levelét olvasók közül mások szintén magánlevélben reagálhatnak az abban leírtakra. Rövid közlendőit vagy kérdéseit az  címen fogalmazhatja meg. Amennyiben tagja a csoportnak vagy önkéntese az alapítványnak, akkor feliratkozhat levelezőlistánkra az  címre írott levéllel, s a közérdeklődésre számot tartó rövidebb lélegzetű beszámolóit, észrevételeit ezen a listán oszthatja meg az olvasókkal ().

    

A feliratkozás módja és használati utasítás:

1. Kattintson a "Tovább a Csiripelőhöz" gombra.

2. Amennyiben csak olvasni szeretné a hozzászólásokat, akkor az adott témára kattintva megtudja nyitni a leveleket.

3. Ha levelet kíván írni a Csiripelőbe, akkor az alábbiak szerint járjon el:

a.A Fórum oldalán a "Regisztráció" gombra kattintva megjelenik egy űrlap, melyen ki kell tölteni a név (csak teljes nevet fogadunk el) és az e-mail mezőket. Az adatok elküldése után a rendszer üzenetet küld a webmestereknek, akik a lehető legrövidebb idő alatt regisztrálják Önt. A regisztrációról a megadott e-mail címre értesítés érkezik a jelszóval együtt.

b. A Fórum oldalán a "Bejelentkezés" gombra kattintva a név és a jelszó megadásával írhat a Csiripelőbe.

c. Az első belépés után meg kell változtatnia az e-mailban kapott jelszót egy tetszőlegesre, amely a következő belépéstől lesz érvényes. Ezt a "Jelszó megváltoztatása" gombra kattintással tudja megtenni.

4. Hozzászólás a meglévő témákhoz:

a. Nyissa meg az adott témát!

b. A "Hozzászólás" dobozba írja be a véleményét!

5. Új témát a megfelelő gombra kattintva hozhat létre.

9. Az egyes témákból a "Fórum" gombbal tud visszatérni a témalistához.

 

 

Bízunk abban, hogy észrevételei segítenek bennünket közös céljaink elérésében! 

 

 

Jó csiripelést!

 

Tovább a Csiripelőhöz

 

©2007  Bank László, Hendinger Zsolt, Ónodi Miklós