Kezdőlap    

 

 

Jelvényes adománygyűjtés

Támogatóink bemutatkoznak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Működésünket, természetvédelmi és szemléletformáló programjainkat különböző forrásokból finanszírozzuk. A tagdíjbevételek mellett az 1 %-os adófelajánlások, a magánszemélyek adományai, a szponzori támogatások, a különböző állami és önkormányzati szerveknek nyújtott szolgáltatások ellenértéke és a táborozási díjak jelentik a legfőbb bevételt. A pályázatokból befolyt összegek is sok segítséget nyújtanak számunkra, de ezek nagysága évenként jelentősen változik.

Különösen fontosak számunkra a magánszemélyek adományai és az üzleti szféra olyan szereplőinek támogatása, akik elkötelezettek a természet és a környezet védelme iránt. Segítségükkel tudjuk függetleníteni magunkat az állami forrásoktól, s olyan programok megvalósítását is célul tűzhetjük ki, melyekre máshonnan nem lehet anyagi eszközöket előteremteni.

Támogatóink meghatározhatják a részünkre biztosított összegek vagy természetbeni juttatások cél szerinti felhasználását, s lehetőségük van a felhasználás ellenőrzésére is. Az elért eredményekről rendszeres tájékoztatást adunk, így a felajánlások hasznosulása folyamatosan nyomon követhető. Eddigi eredményeink igazolják, hogy a részünkre juttatott támogatások jó befektetésnek bizonyultak, melynek igazából a természet látja hasznát.

A hatályos adatvédelmi jogszabályban foglaltak alapján honlapunkon csak azoknak a támogatóknak az adatait tüntethetjük fel, melyek hozzájárulnak nevük közléséhez.

 

Online adományozás:

www.donably.com/baranyamadar

2020
Agrárminisztérium, Zöld Forrás Program Budapest
Hauni Hungária Gépgyártó Kft. Pécs
Nemzeti Együttműködési Alap Budapest
2021
Körber Hungária Kft. Pécs
Nemzeti Együttműködési Alap Budapest
2022
Agrárminisztérium, Zöld Forrás program Budapest
Nemzeti Együttműködési Alap Budapest

 

Vissza a lap tetejére

 

©2007  Bank László, Hendinger Zsolt, Ónodi Miklós, Völgyi Sándor